dinafastigheter 3 - snabbare, kraftfullare och ännu smartare förvaltning

dinafastigheter 3 har en ny plattform som är mer kraftfull samt anpassad för mellanstora till större förvaltningar. I dinafastigheter 3 möter ni ett uppdaterat gränssnitt jämfört med dinafastigheter 2.  Vi har tillfört flera nya funktioner som gör dinafastigheter 3 mer kompetent och smart. Dessutom är många av de befintliga funktionerna förbättrade och anpassade till en större förvaltnings arbetssätt och behov jämfört med dinafastigheter 2. Ett arbetssätt som är enkelt att förstå, sparar tid och skapar effektivitet dagligen i er verksamhet.  
Utforska modulerna nedan, i syfte att förenkla vardagen ytterligare i er förvaltning.
dinafastigheter 3 passar för Fastighetsägare, Förvaltare och Bostadsrättsföreningar .
Vägledning: från 300 hyresobjekt och uppåt till flera tusen.

 Tilläggsmoduler - utforska moduler som är integrerade till dinafastigheter 3.
Teknisk Förvaltning
Intresseanmälan via internet
Boendeportal
Bostadsrätt
Inläsning förbrukning
Felanmälan via internet
Integration Visma
Mobil info
Förvaltarportal
Integration Fortnox
e-Faktura

Kom ihåg

Kom ihåg är en bra funktion att visa lite extra för den ger en bra bild på vilka ärenden systemet hjälper användaren med. Poster som är kvar att göra, exempelvis att ta ut journal, för över bokföringsunderlag och felanmälningar etc. etc. visas när tajmingen är rätt. dinafastigheter har som huvudinriktning att hjälpa våra användare i deras vardag.

Pris dinafastigheter 3

Prissättningen är differentierad och baserad på hur många uthyrningsbara objekt ni hanterar i programmet och vilka tilläggsmoduler ni vill nyttja.
Kontakta oss för ytterligare prisuppgifter, produktinformation och offert.
Om du har dinafastigheter 2 idag kan du enkelt uppgradera till dinafastigheter 3 . Kontakta: forsaljning@dinafastigheter.se

Hantering av hyresstöd

För att underlätta hanteringen av hyresstöd och dess moms har vi släppt en ny funktion i dinafastigheter 3. Vi vill tipsa om att det i Fastighetsägarna Dokument finns en ny mall för överenskommelse om tillfällig hyresrabatt.

Fastighetsägarna Dokument

Genom vår direktkoppling till Fastighetsägarna Dokument får man med informationen direkt från dinafastigheter in i utvalt kontrakt. Detta är en tjänst som ingår kostnadsfritt i dinafastigheter 3.


Vi är förmånsleverantör till Fastighetsägarnas samtliga regioner. Fastighetsägarnas medlemmar har rabatt på fastighetssystemet dinafastigheter.

Läs mer om dina medlemsförmåner:

www.fastighetsagarna.se
"dinafastigheter strävar alltid efter att ge våra kunder tillgång till tidsbesparande
lösningar. Vår direktintegration till Fastighetsägarna dokument som ingår i
dinafastigheter 3 är ett bra exempel på det."
Patrik Ström