Samarbeten & Integrationer

 
Samarbeten och direktkopplingar som sparar tid för våra kunder

Integrationer till tredjeparts lösning är både uppskattat och tidsbesparande för våra kunder. Läs in förbrukningsdata som el, vatten etc. Integrera till ekonomisystem. Vårt API gör detta möjligt.

Fastighetsägarna

Vi är förmånsleverantör till Fastighetsägarnas samtliga regioner. Fastighetsägarnas medlemmar har rabatt på fastighetssystemet dinafastigheter. Dessutom ingår direktkoppling till Fastighetsägarna dokument till samtliga versioner av dinafastigheter. Läs mer om dina medlemsförmåner:
www.fastighetsagarna.se

Fortnox

dinafastigheter 3 har en direktintegration till Fortnox. Ni kan kontakta oss genom forsaljning@dinafastigheter.se om ni är intresserade av integrationen. Läs mer

Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform så att småföretagare och redovisningsbyråer kan hantera sin ekonomi och administration effektivt. Plattformen är marknadsledande i Sverige. Det ger också kunder tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkringar. Fortnox grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Växjö. För ytterligare information se www.fortnox.se.

Visma

dinafastigheter har en integration till affärssystemet Visma Administration. Kontakta oss för mer information om hur kopplingen underlättar för dig som har både dinafastigheter och Visma. Läs mer