dinafastigheter

dinafastigheter grundades 2006 och vi har sedan dess utvecklat användarvänliga fastighetssystem för en stor bredd av förvaltningar. Idag har vi tre fastighetssystem som används av fler än 600 kunder med varierad storlek av förvaltning. Bredden på förvaltningar tycker vi är extra rolig och i dialog med våra kunder utvecklar vi och uppdaterar vi våra fastighetssystem och tilläggsmoduler fortlöpande.  Våra kunder består av fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar.

I Mölnlycke med närhet till Göteborg och Landvetter flygplats utvecklar vi fastighetssystemet dinafastigheter. Här sker systemutveckling, support och försäljning. Vårt fokus är att erbjuda användarvänliga fastighetssystem som underlättar och effektiviserar våra kunders vardag. Vi har även egenutvecklade webbapplikationer som boendeportal, besiktnings- och felanmälansapplikationer och mycket mer. Detta gör att vi kan erbjuda en helhetslösning för våra kunders förvaltning. Vi är förmånsleverantör till fastighetsägarnas samtliga regioner.  

dinafastigheter i korthet
  • Förmånsleverantör till Fastighetsägarna
  • Över 600 kunder
  • Support och programuppdateringar ingår.
  • Användarvänliga system
  • Helhetslösning                                     

Miljöansvar

Vi är angelägna om att ta vårt ansvar för miljön i den dagliga verksamheten. Vi tillhandahåller produkter som effektiviserar våra kunders processer och administrativa flöden, vilket påverkar miljön indirekt på ett positivt sätt.
Inköp görs från miljöansvarsfulla leverantörer som tillhandahåller miljöanpassade produkter i den utsträckning det är möjligt.
Resor
Vid resor i tjänst övervägs alltid det färdsätt som minst påverkar miljön. En rimlighetsbedömning görs också. Tex. tåg istället för flygresor. Användandet av alternativ till resor såsom videokonferenser och kundbesök via internet prioriteras.

Vill du veta mer? Kontakta oss nedan.
Sänd oss ett meddelande om ni vill veta mer om dinafastigheter. Ni kan även kontakta oss för en kostnadsfri visning så återkommer vi inom kort.