dinafastigheter

Integration till Fortnox ekonomisystem

Integration Fortnox

dinafastigheter 3 har en direkt integration till Fortnox. 
Ni kan kontakta oss genom forsaljning@dinafastigheter.se om ni är intresserade av integrationen.

Om integrationen
Integrationen innebär att bokföringsunderlag snabbt och enkelt förs över från dinafastigheter till huvudboken i Fortnox. Vid avisering och inbetalningar i dinafastigheter skapas en journal samt reskontra underlag för överföring till Fortnox. Ni kan välja att föra över direkt eller ackumulera underlag och föra över vid senare tillfälle. Det går även att välja vilken period som ska föras över. 

Till dinafastigheter 1 och 2 finns ej integration till Fortnox, men det det går att ta ut en SIE fil i dinafastigheter och föra över desamma till Fortnox.

Om Fortnox

Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform så att småföretagare och redovisningsbyråer kan hantera sin ekonomi och administration effektivt. Plattformen är marknadsledande i Sverige. Det ger också kunder tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkringar. Fortnox grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Växjö. För ytterligare information se www.fortnox.se.

Integration till Fortnox

Pris Fortnox integration är baserad på förvaltningens storlek. 
För förvaltningar upp till 500 objekt är priset från 186 kr/månad. Engångskostnad vid implementering samt moms tillkommer. Tjänsten Fortnox integration behöver även vara påkopplad i ert abonnemang hos Fortnox. Läs mer om Fortnox integration.

Kom igång med Fortnox integration

När ni valt tjänsten är det är en snabb process för att komma igång med integrationen till Fortnox. Se användarguide nedan och kontakta vår support vid frågor.