dinafastigheter 2

Välj ett användarvänligt fastighetssystem

dinafastigheter 2 - med funktionalitet för den mindre- och mellanstora förvaltningen


dinafastigheter 2 ger ett utökat stöd för arbetsprocesserna och är mer automatiserat än dinafastigheter 1. Systemet har samma användarvänlighet som i dinafastigheter 1 men utökade funktioner för en effektiv förvaltning. Enkla guider att följa och tydliga funktioner. Vanligast för förvaltningar med 50 -300 uthyrningsbara objekt.

Funktioner i dinafastigheter 2 - för att nämna några... :
 Avisering, autogiro, e-postavisering, kostnadsställe, hyresförändring, avtal, påminnelser, fastighetsregister, hyresgästregister, hyresobjektregister, åtgärder med bilder, inbetalningar, rapporter för uppföljning, bokföringsunderlag, överföring till ekonomisystem via SIE fil, reskontra, fleranvändare, uppsägning, kom-ihåg-funktion, direktkoppling till Fastighetsägarna dokument etc. 

Funktion för hantering av hyresstöd

För att underlätta hantering av hyresstöd och dess moms har vi släppt en ny funktion i dinafastigheter.
I dinafastigheter ingår en direktkoppling till Fastighetsägarna dokument. Vi vill tipsa om att det i Fastdok finns en ny mall för överenskommelse om tillfällig hyresrabatt. Läs mer.


Priset för dinafastigheter 2

Prissättningen är differentierad och baserad på hur många uthyrningsbara objekt ni hanterar i programmet och vilka tilläggsmoduler ni vill nyttja.
Kontakta oss för ytterligare prisuppgifter, produktinformation och offert.
Om du har dinafastigheter 1 idag kan du enkelt uppgradera till dinafastigheter 2 . Kontakta forsaljning@dinafastigheter.se för prisbild.

Vad gör dinafastigheter till Sveriges mest lättarbetade fastighetssystem?

 • dinafastigheters användarguider (steg för steg) instruerar till att utföra tex. avisering, inbetalningar, påminnelser, uppsägning, hyresförändringar och vid första upplägget av beståndet.
 • dinafastigheters startsida ger en bra överblick till samtliga funktioner och guider i programmet.
 • dinafastigheters inbetalningsfunktion där du enkelt läser in en betalfil eller bockar av inbetalda hyror och direkt skapar bokföringsunderlag.
 • Att dinafastigheter är så användarvänligt uppbyggt att ingen utbildning behövs.
 • Supportfunktionen i dinafastigheter där vår support snabbt kan koppla upp sig för översyn och support.
 • Enkelt att installera och uppdatera enkelt i dinafastigheter till ny version.
 • Support och Programuppdateringar ingår.
 • direktkoppling till Fastdok ingår

  Genom vår direktkoppling till Fastighetsägarna dokument får man med informationen direkt från dinafastigheter in i utvalt kontrakt. Detta är en tjänst som ingår kostnadsfritt i samtliga versioner av dinafastigheter.


  Vi är förmånsleverantör till Fastighetsägarnas samtliga regioner. Fastighetsägarnas medlemmar har rabatt på fastighetssystemet dinafastigheter. Dessutom ingår direktkoppling till Fastighetsägarna dokument till samtliga versioner av dinafastigheter. Läs mer om dina medlemsförmåner:

  www.fastighetsagarna.se

  "dinafastigheter strävar alltid efter att ge våra kunder tillgång till tidsbesparande lösningar. Vår direktintegration till Fastighetsägarna dokument som ingår i samtliga dinafastigheter är ett bra exempel på det."

  Patrik Ström