dinafastigheter 2 - med funktionalitet för den mindre- och mellanstora förvaltningen

dinafastigheter 2 ger ett bättre och utökat stöd för arbetsprocesserna och är mer automatiserat än dinafastigheter 1. Användaren kan luta sig på att dinafastigheter 2 påminner och kommer ihåg viktig information och uppdrag i det dagliga arbetet som förväntas utföras eller beslutas om. Systemet har samma användarvänlighet som i dinafastigheter 1 men en utökad funktionalitet för en effektivare förvaltning. Enkla guider att följa och tydliga funktioner.Utforska de integrerade modulerna nedan, i syfte att förenkla och effektivisera din förvaltning.
dinafastigheter 2 passar för Fastighetsägare, Förvaltare och Bostadsrättsföreningar.
Vanligast för förvaltningar med upp till 300 uthyrningsbara objekt


dinafastigheter 2 - funktioner

Klicka på knappen nedan för att ta del av en lista med några utvalda funktioner som återfinns i dinafastigheter 2, utöver den funktionalitet som redan finns i dinafastigheter 1.

Tilläggsmoduler - utforska moduler som är integrerade till dinafastigheter 2.
Teknisk Förvaltning
Felanmälan via internet
Intresseanmälan via internet
Bostadsrätt
e-Faktura
Mobil info
Inläsning förbrukning
Integration Visma
Förvaltarportal

Funktion för hantering av hyresstöd

För att underlätta hantering av hyresstöd och dess moms har vi släppt en ny funktion i dinafastigheter 2.
Vi vill tipsa om att det i Fastighetsägarna Dokument finns en ny mall för överenskommelse om tillfällig hyresrabatt. Läs mer.

Priset dinafastigheter 2

Prissättningen är differentierad och baserad på hur många uthyrningsbara objekt ni hanterar i programmet och vilka tilläggsmoduler ni vill nyttja.
Kontakta oss för ytterligare prisuppgifter, produktinformation och offert.
Om du har dinafastigheter 1 idag kan du enkelt uppgradera till dinafastigheter 2 . Kontakta: forsaljning@dinafastigheter.se

Fastighetsägarna Dokument

Genom vår direktkoppling till Fastighetsägarna Dokument får man med informationen direkt från dinafastigheter in i utvalt kontrakt. Detta är en tjänst som ingår kostnadsfritt i dinafastigheter 2.


Vi är förmånsleverantör till Fastighetsägarnas samtliga regioner. Fastighetsägarnas medlemmar har rabatt på fastighetssystemet dinafastigheter. 

Läs mer om dina medlemsförmåner:

www.fastighetsagarna.se
"dinafastigheter strävar alltid efter att ge våra kunder tillgång till tidsbesparande lösningar. Vår direktintegration till Fastighetsägarna dokument som ingår dinafastigheter 2 är ett bra exempel på det."

Patrik Ström