Webbutvecklare till dinafastigheter fastighetssystem

Om jobbet

Vi söker dig som brinner för webbutveckling. Ta chansen att i en spännande roll med helhetsansvar utveckla användarvänliga webbapplikationer som integreras med våra fastighetssystem.

Din roll som webbutvecklare på dinafastigheter

Rollen innebär helhetsansvar för utveckling av befintliga webbapplikationer, nya produkter samt integrationer. Du ansvarar för genomförandet från idé till färdig produkt och arbetar med både backend och frontend. Bland våra egenutvecklade webbapplikationer finns bland annat boendeportal, mobil besiktning, webbfelanmälan och mobil info.

Du arbetar självständigt men ingår även i ett team där vi hjälps åt och utbyter erfarenheter. Du kommer in i ett spännande skede då vi bland annat kommer lansera ett helt nytt webbaserat fastighetssystem.  

Dina erfarenheter

Vi söker dig med stort intresse för webbutveckling och med kunskaper i C#, MS Visual Studio, .Net Core, MS SQL. Du jobbar strukturerat och självständigt och ansvarar för att planera och färdigställa dina projekt. Vi ser gärna att du har jobbat med utveckling i C# och använder de senaste teknikerna för att uppnå användarvänliga gränssnitt. Du drivs av en vilja att göra användarvänliga och moderna webbapplikationer som förenklar kunders vardag.

Om dinafastigheter

Utifrån vårt nya kontor i Mölnlycke hanterar vi all systemutveckling, support och försäljning av fastighetssystemet dinafastigheter. Vårt fokus är att utveckla användarvänliga fastighetssystem. Vi har idag fastighetssystem, egenutvecklade webbapplikationer samt direktintegrationer till ekonomisystem. Detta gör att vi kan erbjuda våra kunder en helhetslösning för deras förvaltning. Våra kunder består av fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar.  

Du kommer till en mindre organisation med korta beslutsvägar där du blir en viktig del i företagets fortsatta tillväxtambitioner.

Vill du ta dig an den spännande utmaningen att vidareutveckla våra webbapplikationer? Gillar du en roll med helhetsansvar där du har möjlighet att vara med och påverka? Då har vi rollen för dig!

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2022-06-19 till jobb@dinafastigheter.se

Kunskaper

Krav: Erfarenhet av C#, MS Visual Studio, .Net Core och MS SQL

Meriterande: Jquery mobile, Javascript, CSS och grundläggande serveradministration.

Erfarenhet från Fastighetssystem och/eller affärssystem är meriterande men ej ett krav.

Svenska i tal och skrift.

Vi undanber oss samtal från säljare av rekryterings- och annonstjänster.

Arbetsplats

Vi har precis flyttat till nya lokaler på Fibervägen 2 i Mölnlycke strax utanför Göteborg.


Om anställningen

Fast månads- vecko- eller timlön