Supportmedarbetare till dinafastigheter


Har du god datorvana och drivs du av att ge god användarsupport via både telefon och e-post? Dinafastigheter kommer lansera nya spännande fastighetssystem och vi söker förstärkning till vår kundsupport.

Om tjänsten
Arbetet går i första hand ut på att via telefon och e-post besvara de frågor kunder har gällande fastighetssystemet dinafastigheter. Frågorna kan röra funktioner och arbetssätt i fastighetssystemet. Till arbetsuppgifterna hör även att testa nya programversioner. Det är en bred roll med varierande arbetsuppgifter. Övriga arbetsområden som kundsupporten hanterar är utbildningar, konsultation samt utforma användarguider etc. Tempot är stundtals högt med mycket e-post och telefonsamtal varvat med lugnare perioder då fokus ligger på bland annat testning av systemet. Vi samarbetar och hjälper varandra, samtidigt som det är viktigt att du kan agera självständigt och färdigställer dina ärenden.

Vi erbjuder
Du kommer in i ett spännande skede med nya produktlanseringar på gång. Du kommer till en mindre organisation med korta beslutsvägar där du blir en viktig del i företagets fortsatta tillväxtambitioner. Vi erbjuder en roll där du ges möjlighet att lära dig en komplett fastighetssystemlösning. Vi har många nöjda kunder som rekommenderar dinafastigheters kundsupport tillsammans med systemet till kollegor i branschen. Du omges av erfarna kollegor som kommer att hjälpa dig i introduktionen till dinafastigheter och fastighetsbranschen.

Din bakgrund
Vi tror att du något års arbetserfarenhet inom områden som kundsupport, kundservice eller motsvarande samt goda datorkunskaper. Frågor som vår kundsupport hanterar är av väldigt varierande grad så du har en förmåga att förstå och söka en lösning på kundens problem. Är du positiv och ser möjligheter med att lära dig en omfattande systemlösning? Då har vi rollen för dig!
Krav på svenska i tal och skrift.

Om oss
Utifrån vårt kontor i Mölnlycke hanterar vi all systemutveckling, support och försäljning av fastighetssystemet dinafastigheter.
Vårt fokus har sedan starten varit att utveckla användarvänliga fastighetssystem som underlättar våra kunders vardag. Vi har idag tre fastighetssystem med direktintegrationer till ledande ekonomisystem som Fortnox och Visma. Vi har även egenutvecklade webbapplikationer som boendeportal, besiktnings- och felanmälansapplikationer och mycket mer. Detta gör att vi kan erbjuda våra kunder en helhetslösning för hela deras förvaltning. Våra kunder består av fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar.

Arbetsplats
Vi har precis flyttat till nya större lokaler på Fibervägen 2 i Mölnlycke strax utanför Göteborg.

Välkommen med din ansökan senast 19 juni med en beskrivning om varför du skulle passa för rollen. Bifoga även CV i ansökan.
För frågor om tjänsten kontakta Patrik Ström:
Tel. 031-160300
e-post: jobb@dinafastigheter.se


Vi undanber oss samtal från rekryterare.