dinafastigheter 1

Välj ett användarvänligt fastighetssystem

dinafastigheter 1 

Så enkelt och smart uppbyggt att det är svårt att göra fel. Noga anpassat och komplett för mindre förvaltningar med fokus på användarvänlighet. Enkla guider att följa och tydliga funktioner. Vanligast för förvaltningar med 5-70 uthyrningsbara objekt. En stor del av användarvänligheten ligger i att objektinformationen är samlad i en bild. Varifrån användaren enkelt hittar huvudfunktionalitet vilken dessutom sköts direkt genom guider i programmet.

Urval av funktioner som ingår i dinafastigheter 1

Avisering : Autogiro : e-Postavisering : Kostnadsställe : Hyresförändring : Avtal : Påminnelser : Fastighetsregister : Hyresgästregister : Hyresobjektregister : Åtgärder med bilder : Inbetalningar : Rapporter för uppföljning : Bokföringsunderlag : Överföring till ekonomisystem via SIE fil : Reskontra : Dokumenthantering : Fleranvändare : Uppsägning : Kom-ihåg-funktion : Direktkoppling till Fastighetsägarna dokument.

Beställ dinafastigheter 1

Välkomna att beställa dinafastigheter 1, med nedan beställningsformulär.  Eller ring alternativt maila oss.

Fastighetsägarna Dokument

Genom vår direktkoppling till Fastighetsägarna dokument får man med informationen direkt från dinafastigheter in i utvalt kontrakt. Detta är en tjänst som ingår kostnadsfritt i dinafastigheter 1.


Vi är förmånsleverantör till Fastighetsägarnas samtliga regioner. Fastighetsägarnas medlemmar har rabatt på fastighetssystemet dinafastigheter. Läs mer om dina medlemsförmåner:

www.fastighetsagarna.se
"dinafastigheter strävar alltid efter att ge våra kunder tillgång till tidsbesparande lösningar. Vår direktintegration till Fastighetsägarna dokument som ingår i dinafastigheter 1 är ett bra exempel på det."

Patrik Ström