dinafastigheter 1

Välj ett användarvänligt fastighetssystem

dinafastigheter 1 - noga anpassat för mindre fastighetsförvaltning

Vi har lagt mycket tid på att göra dinafastigheter 1 lättanvänt och anpassat för mindre förvaltningars arbetssätt.

dinafastigheter 1 

Så enkelt och smart uppbyggt att det är svårt att göra fel. Noga anpassat och komplett för mindre förvaltning med fokus på användarvänlighet. Enkla guider att följa och tydliga funktioner. Vanligast för förvaltningar med 5-50 uthyrningsbara objekt. En stor del av användarvänligheten är att objektinformationen är samlad i en bild. Avisera och hyresförändra direkt genom guider i programmet. "Kom ihåg" funktionen hjälper er med vilka poster ni har kvar att göra.

Några funktioner som ingår i dinafastigheter 1:
Avisering, autogiro, e-postavisering, kostnadsställe, hyresförändring, avtal, påminnelser, fastighetsregister, hyresgästregister, hyresobjektregister, åtgärder med bilder, inbetalningar, rapporter för uppföljning, bokföringsunderlag, överföring till ekonomisystem via SIE fil, reskontra, fleranvändare, uppsägning, kom-ihåg-funktion samt direktkoppling till Fastighetsägarna dokument etc.

Vad gör dinafastigheter till Sveriges mest lättarbetade fastighetssystem?
  • dinafastigheters användarguider (steg för steg) vägleder vid tex. avisering, påminnelser, hyresförändringar och vid första upplägg av beståndet.
  • dinafastigheters startsida ger en bra överblick till samtliga funktioner och guider i programmet.
  • dinafastigheters inbetalningsfunktion där du enkelt bockar av inbetalda hyror och direkt skapar bokföringsunderlag.
  • Att dinafastigheter är så användarvänligt uppbyggt att ingen utbildning behövs.
  • Supportfunktionen i dinafastigheter där vår support snabbt kan koppla upp sig för översyn och support.
  • Enkelt att installera och uppdatera enkelt i dinafastigheter till ny version.

Avisera i dinafastigheter 1

I dinafastigheter ett vägleds du i en guide genom hela aviseringen - bara att klicka på pilen för att komma vidare och slutföra aviseringen. Se bildexempel nedan:

direktkoppling till Fastdok ingår

Genom vår direktkoppling till Fastighetsägarna dokument får man med informationen direkt från dinafastigheter in i utvalt kontrakt. Detta är en tjänst som ingår kostnadsfritt i samtliga versioner av dinafastigheter.


Vi är förmånsleverantör till Fastighetsägarnas samtliga regioner. Fastighetsägarnas medlemmar har rabatt på fastighetssystemet dinafastigheter. Dessutom ingår direktkoppling till Fastighetsägarna dokument till samtliga versioner av dinafastigheter. Läs mer om dina medlemsförmåner:

www.fastighetsagarna.se

"dinafastigheter strävar alltid efter att ge våra kunder tillgång till tidsbesparande lösningar. Vår direktintegration till Fastighetsägarna dokument som ingår i samtliga dinafastigheter är ett bra exempel på det."

Patrik Ström